Cycle Up denmark

Den første professionelle platform for genbrug af materialer fra byggeri og ejendomme i Frankrigcycle-up.fr

Vores team

Et operationelt og engageret team, hvis hovedformål er at udvikle cirkulære løsninger.

Værdier og handlingsprincipper

15 erfarne og understøttende personer, der kommer fra bygge- og ejendomssektoren, opererer dagligt på følgende områder:

  • Råd
  • Digital
  • Ingeniørfag
  • Data
  • Marketing & kommunikation
  • Arkitektur 

Vi har været implementeret i Frankrig i 3 år og udfører allerede forretninger i Belgien, Luxembourg og Monaco, og vi ønsker i dag at erobre det europæiske marked. 

Medlem af følgende netværk

OCCE

Den generelle europæiske interesseorganisation OCCE (Fédération d’Intérêt Général Européen) agerer for en ændring i samfundet med en cirkulær økonomi, beskyttelse af klimaet og Green-Techs. OCCE har ligeledes til formål at fremme fremkomsten af ny teknologi og opstart.

R-CUBE

Den professionelle interessegruppe for genbrug og reparation, Rcube (Fédération professionnelle du Réemploi et de la Réparation) har til formål at udvikle reduktion, genbrug og genanvendelse for at forlænge levetiden og reduceret mængden af affald.

CIRCUL'R

“Internationale netværk af virksomhedsledere inden for den cirkulære økonomi for at skabe løsninger til en bæredygtig økonomi, der har respekt for mennesket og miljøet.
Takket være den cirkulære økonomi, kan der opnås væsentlige forbedringer hurtigt at virksomhederne og samtidig skabe en positiv indvirkning, hvad angår det sociale, miljøet og økonomien.”

BBCA

Sammenslutningen BBCA har iværksat det første register, der måler kulstoffodsporet fra byggeriet i de tre faser i livscyklussen: Byggeri, udnyttelse og afslutning af levetiden. Dette register giver mulighed for at levere BBCA-mærket, der trådte i kraft i marts 2016, til kollektivboliger og kontorer.

Vores priser

Vinder af Quartiers d’innovation urbaine (bymæssig innovation i kvartererne)

ADI innovationstrofæ (Association des Directeurs Immobiliers)

Førstepris af digital ombygning af ejendomme (SIMI 2019)

Nomineret til BIM d’OR 2020: Kategorien innovativ tilgang

“Lad os selvfølgelig gøre vores bygninger effektive og intelligente, men lad os også gøre dem kreative, cirkulære, smukke, behagelige at leve i, sunde og funktionelle, ved at knytte designerne og konstruktørerne sammen om formålet social og klimamæssig bæredygtighed.”

Sebastien Duprat

Direktør